07-03-2023 10:51

DÜZCE’DE BERAT KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Düzce Belediyesi, Berat Kandili dolayısı ile şehir merkezindeki 13 cami ve KYK Yurtlarında kurduğu statlarda kandil şekeri ve kandil simidi dağıtarak vatandaşların kandillerini kutladı.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili dolayısı ile camiler ve KYK yurtlarında açılan stantlarla kandil simidi ve kandil şekeri ikramında bulunuldu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Yeni Cami, Merkez Büyük Cami, Fetih Cami, Çay Cami, Fevzi Çakmak Cami, Gürcü Osman Cami, Hicret Cami, Hz. Ali Cami, Konuralp Merkez Cami, Orhan Gazi Cami, Cedidiye Cami, Nur Cami, Şehitlik Cami ve Zahid’ül Kevseri Kız Öğrenci Yurdu önüne stant kuruldu.

Berat kandili münasebetiyle camilere akın eden vatandaşlara cami çıkışında belediye ekipleri tarafından hazırlanan kandil simidi ve kandil şekerleri ikram edildi.