HABERLER
07-03-2023 10:48

MART AYI İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Düzce Belediye Meclisi Mart ayı ilk oturumu Meclis Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. 19 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi ile Düzce arasında kardeş kent ilişkisi kurulması maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Düzce Belediyesi Meclisinin Mart ayı birinci birleşimi Belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Belediye Meclis Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığındaki oturumda 19 gündem maddesi görüşülerek komisyonlara havale edildi.

Toplantının açılışında meclis başkanvekili Gösterişli tarafından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve devam eden yardım çalışmalarına dair bilgilendirmede bulunuldu.

Ardından bir önceki meclis toplantısının meclis tutanak özetinin oylanmasıyla geçilen Mart ayı toplantısında Türkoğlu ilçesi ile Düzce Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulması maddesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Depremin ardından Düzce’ye gelen depremzedelerin toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz faydalandırılması, yine ilimizde bulunan depremzedelere yönelik su aboneliği işlemlerinden depozito bedeli alınmaması, temizlik işleri müdürlüğüne ek ödenek aktarılması, norm kadro derece ve unvan değişiklikleri, Erasmus projesi çerçevesinde yurt dışı görevlendirme ile taşıt ve bitüm tankı alımı maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

İmarla ilgili gündem maddelerinin görüşülüp İmar Komisyonuna havale edilmesinin ardından gündemde görüşülecek başka madde bulunmadığından bir sonraki meclis birleşiminin 9 Mart Perşembe günü saat 18.00 da yapılmasına karar verilerek toplantı sona erdi.