01-03-2023 16:01

SOSYAL İŞLER DÜZENLİ OLARAK YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Düzce’de yaşayan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Müdürlük bünyesinde kurulan sosyal market sayesinde yardıma ihtiyacı olan depremzedelere hayırseverlerin bağışladığı gıda malzemeleri ve çeşitli ayni yardımlar ulaştırılıyor.

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenerek Düzce’ye gelen depremzedeleri yalnız bırakmıyor. Kendi imkanları ile yakınlarının yanında ya da konutlarda ikamet eden depremzedelerin gıda malzemesi başta olmak üzere çeşitli ayni yardım ihtiyaçları Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Afetzedeleri konutlarında ziyaret eden ekipler, yakacak yardımından, giyim ihtiyaçlarına, gıda desteğinden ihtiyaç duyulan malzemeler konusunda talepler doğrultusunda adrese teslim yapıyor. Hayırseverlerin bağışlarını sosyal market çatısı altında tasnif eden ekipler, yardım etmek isteyenlerle depremzedeleri buluşturarak düzenli çalışmalarını sürdürüyor.

Bahçeşehir’de bulunan hizmet binasında sürekli olarak bağış kabul eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yardım sürecinin kesintisiz şekilde devam edeceğini bildirdi.