HABERLER
06-02-2023 13:21

HAYDİ DÜZCE UZAT ELİNİ!

Düzce Belediyesinin girişimleriyle Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyası başlatıldı. Düzcelilerin destekleriyle depremden etkilenen bölgelere gönderilecek olan yardımlar için Belediye meydanına tır konuşlandırıldı.

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak hızlı şekilde harekete geçti.

Depremin ardından hızlı şekilde koordine olan Düzce Belediyesi, ilk etapta arama kurtarma çalışmalarına destek için ekiplerini deprem bölgesine gönderdi. Ardından yardım kampanyasını başlatarak belediye meydanına yardım TIR’ı konuşlandırdı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, deprem yaşamış bir şehir olarak Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilin etkilendiği depremden ötürü büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

YARDIMLAR EN KISA SÜREDE ULAŞTIRILACAK
Bugünün acıları paylaşma ve dayanışma günü olduğuna dikkati çeken Başkan Özlü, "Düzce halkından yardım talebinde bulunuyoruz. Depremzedenin halinden en iyi anlayacak olanlar bizleriz. Hep birlikte
bu süreci atlatmak için mücadele edeceğiz. Acıları hafifletebilmek için el birliği ile yardımlarımızı toplayarak en kısa süre içerisinde depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız.  En çok ihtiyaç duyulan; battaniye, bot, mont, çorap, atkı, eldiven, bere, hijyen malzemesi, kullanılmamış kışlık giysiler, elektrikli ısıtıcı gibi acil ihtiyaçların temini noktasında vatandaşlarımızdan destek talep ediyoruz. Haydi Düzce Uzat Elini” şeklinde konuştu.