HABERLER
27-01-2023 12:49

BAŞKAN ÖZLÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Mahpeyker Sultan Kız Yurdunda kalan öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özlü öğrencilere "Çok çalışın, disiplinli çalışın. Sizleri tek başına diploma başarılı yapmaz, sizleri başarılı kılacak olan tutkularınızdır" dedi.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Mahpeyker Sultan Kız Yurdunda kalan öğrenciler ile bir araya geldi. Yurdun kış bahçesinde gerçekleşen toplantıya Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve üniversitede eğitim gören öğrenciler katıldı.

 

ÖĞRENCİLER TALEPLERİNİ İLETTİ, BAŞKAN ÖZLÜ TEK TEK NOT ALDI

Sohbet havasında geçen toplantıda öğrencilerin kendilerini tanıtmalarının ardından Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den taleplerini sıraladı. Öğrencilerin isteklerini tek tek not eden Başkan Özlü, isteklerin kısa sürede yerine getireleceğini kaydetti. Düzce Belediyesinin gençlere yönelik projelerinden memnun olduklarını kaydeden öğrenciler, Başkan Özlü'ye teşekkür etti.

 

"HAYATINIZIN EN GÜZEL YILLARINI YAŞIYORSUNUZ"

Programın sonunda yaptığı konuşmada; "Düzce'de eğitim görmek ayrıcalıktır, hayatınızın en güzel dönemini yaşıyorsunuz" diyen Başkan Özlü; "Ben Düzceliyim, uzun yıllar Düzce dışında kaldım. 35 yıl sonra Düzce'de tam zamanlı olarak Düzce'de kalıyorum. Türkiye'nin her iline gittim, Dünyada da görmediğim çok az kaldı. Şunu söyleyebilirim Düzce çok güzel bir yer. Bizzat burada yaşayarak bu tespiti yaptım. Düzce'nin güneyi Düzce'nin kuzeyi. Tarih var deniz var turizm var her şey var. Bu şehirde üniversite okumanın tadını çıkarın.

Düzce'yi tanıyın, Düzce'de görmeniz gereken çok gzüel yerler var. Düzce'yi tanımanız için bir program hazırlayıp sizleri Düzce'yi gezdireceğiz.

Çok çalışın, çalışmadan hiçbir şey olmaz. Hayatta başarının tek sırrı çalışmaktır. O yüzden biz diyoruz ki işin özü çalışmak. Benim sizlerden isteğim çok çalışın, disiplinli çalışın. Bir doğu dili ve bir batı dili öğrenmenizi öneririm. Alacağınız diplomalar sizi başarılı kılmaz. Sizi başarılı kılacak olan tutkularınızdır. Tutkuyla işinize sarılmanızdır. Önünüzde uzun yıllar var. Bunu değerlendirin. Ben sizlerle buluştuğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.