HABERLER
20-01-2023 12:52

DÜZCE BELEDİYESİNİN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aile Danışmanı ve Yazar Alişan Kapaklıkaya’yı Düzcelilerle buluşturdu. İki söyleşi gerçekleştirmek için kente gelen Kapaklıkaya, ilk olarak üniversite öğrencileri ile bir araya gelirken, akşam ise aileler ve çocuklarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde önemli isimleri Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor. Son etkinlikte anlattığı ve kaleme aldığı hikayeleriyle milyonları derinden etkileyen Aile Danışmanı ve Yazar Alişan Kapaklıkaya Düzce’ye gelerek iki söyleşi gerçekleştirdi.

Televizyon programlarında anlattığı ‘Siyah Pantolon Hikayesi’ ile önemli bir hayran kitlesi kazanan Kapaklıkaya, ilk olarak Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonunda ‘Zirveye Yolculuk’ başlığı altında düzenlenen söyleşi de öğretim üyeleri ile üniversite öğrencilerinin karşısına çıktı.

‘SİYAH PANTOLON HİKAYESİ’ FİLM OLACAK
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ile Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan’ın da hazır bulunduğu söyleşide hayal kurmak, sevmek ve istekler doğrultusunda çalışılması gerektiğinin yanı sıra kendi hayatından kesitler sunarak anlattığı hikayelerle öğrencilerle arasında bağ kuran Kapaklıkaya, ‘Siyah Pantolon Hikayesi’ kitabının film olacağını da paylaştığı üniversiteli gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

HEM GÜLDÜLER HEM HÜZÜNLENDİLER
Kapaklıkaya, günün ikinci söyleşisinde  aileler ve çocuklarıyla buluştu. Soğancı mevkiinde bulunan KYK yurdunda gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Günden ve Oya Kocaman’ın da hazır bulunduğu etkinliğe yoğun ilgi gösteren Düzceliler salonu hınca hınç doldururken, Kapaklıkaya’nın anlatımlarıyla hem güldüler hem de hüzünlendiler.


Yaşamı boyunca başından geçen süreçleri paylaşan Yazar Alişan Kapaklıkaya, ailelere, çocuklarına nasıl davranmaları, eşlere ise nasıl uyum içerisinde bir hayat sürdürebileceklerine dair sunum eşliğinde önemli bilgiler verdi.

Program, Belediye Başkan Yardımcıları Günden ve Kocaman’ın Yazar Kapaklıkaya’ya çiçek ve hediye takdim etmelerinin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.