HABERLER
17-01-2023 15:19

BAŞKAN ÖZLÜ, DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, devam eden projeleri yerinde inceledi.  "Düzce'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeye kararlıyız" diyen başkan Özlü, yapımı eş zamanlı olarak devam eden projelerin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydetti.

Kentte bir çok vizyon projeyi hayata geçiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor. Bir yandan Düzce'ye yeni projeleri kazandırmak ve kaynak aktarmak için Ankara ve Düzce arasında mekik dokuyan Özlü, bir yandan da devam eden projeler için saha ziyaretlerini rutin aralıklarla sürdürüyor. Haftanın ilk iş gününde projeleri gezen Başkan Özlü'ye yardımcısı Okan Kaltu da eşlik ederek projelerin ilerleyişi hakkında bilgi verdi.

İLK DURAK BAHÇEŞEHİR ETKİNLİK ALANI

Başkan Özlü proje ziyaretleri kapsamında ilk olarak geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Bahçeşehir Etkinlik alanını ziyaret etti. İçerisinde platform sahneden kaykay alanına kadar bir çok özelliği barındıracak olan etkinlik alanını yerinde inceleyen Başkan Özlü, "Burası tamamlandığında Bahçeşehir halkının vazgeçilmez alanlarından biri olacak" dedi.

KARLA MÜCADELE HAZIRLIKLARINI İNCELEDİ

Başkan Özlü'nün bir sonraki durağı ise Bahçeşehir karla mücadele müfreze binası oldu. Kar mesaisi öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özlü, "kar yağışı öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kar yağışında vatandaşlarımızı mağdur etmemek için gece-gündüz kontak kapatmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MODERN SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Eski Sanayi Çarşısının taşınacağı Modern Sanayi Sitesi inşaat alanını da inceledi. Başkan Özlü, geçtiğimiz günlerde inşaat yapım sözleşmesi imzalanan alanda çalışmaların hızla ilerlediğini, gece gündüz çalışarak modern sanayi sitesini tamamlayacaklarını kaydetti.

PAZARYERİNİN ÇATISI TAMAMLANMAK ÜZERE

Başkan Özlü Aziziye Mahallesinde bulunan Merkez Pazaryerinde çalışmaların sıkıntısız bir şekilde ilerlediğini kaydetti. Pazaryerinde çatı ve yan duvar montaj işlemlerinin hızla sürdüğünü ifade eden Başkan Özlü, "Burası hem pazarcı esnafımız için hem de vatandaşlarımız için çok kullanışlı bir yer olacak. Çatısını tamamlamak üzereyiz. Zor olan kısmı bitti, sırada ince işçilik var" dedi.

ASAR'DA AMFİ BASAMAK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Asar Deresi Rekreasyon Projesini de inceleyen Başkan Özlü; "Düzce'mizin gerdanlığı Asar Deresi projesi beni en çok heyecanlandıran projelerimizin başında geliyor. Burası tamamlandığında şehrimizin yeni simgesi Asar Deresi olacak. Arkadaşlarımız titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

ŞIRALIK YEDEK STAT PROJESİNİ İNCELEDİ

Başkan Özlü'nün bir sonraki durağı ise Şıralık Yedek Stat oldu. Maraton tribünün taşınma işleminin tamamlanmasının ardından montajına geçildiğini söyleyen Başkan Özlü; "Depremden kaynaklı olarak duran çalışmalarımız sürüyor. Depremin ardından belirli bir süre bölgemizde beton dökme yasağı getirilmişti. Yasağın kalkmasının ardından çalışmalarımıza hız kazandırdık. Aradaki boşluğu kapatmak için arkadaşlarımız gayretle çalışıyor" dedi.

KIRIM TÜRKLERİ ANITI NUSRETTİN MAHALLESİNDE YÜKSELECEK

Başkan Özlü'nün son durağı ise Kırım Türkleri Anıtının yükseleceği Nusrettin Mahallesi oldu.  Kırım anıtı, çeşme, dernek binası ve park alanının yapılacağı araziyi inceleyen Başkan Özlü, Nusrettin Camiinin hemen yanında bulunan arazinin en iyi şekilde değerlendirilerek hizmete alınacağını kaydetti.

Başkan Özlü ziyaretler esnasında esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.