HABERLER
09-01-2023 17:02

ÖZEL BİREYLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİK

Düzce Belediyesi, 7-14 Ocak "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" dolayısıyla görme engelli özel gereksinimli bireyler ve ailelerini Kusursuz Kafe'de misafir etti. Etkinlikte özel gereksinimli bireyler aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdi.

"Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" nedeniyle Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, görme engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik etkinlik düzenledi. Kusursuz Kafe'de gerçekleşen etkinlikte özel gereksinimli bireyleri Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Gölyaka Şubesi Başkanı İsmail KARDUZ  ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli  yalnız bırakmadı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Renkli anlara sahne olan etkinlikte canlı müzik eşliğinde şarkı söyleyen özel gereksinimli bireyler, etkinliğin sonunda Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ile birlikte pasta kesti. Pasta ikramının ardından görme engelli Cevat Erdoğan tarafından seslendirilen şarkılara misafirler hep birlikte eşlik etti.

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Başkan Yardımcısı Kocaman Düzce Belediyesinin her zaman özel gereksinimli bireylerin yanında olduğunu kaydederek; "Bu özel haftada özel bireylerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bir gün değil her zaman kendilerinin yanlarındayız. Bugün de Başkanımız Dr. Faruk Özlü'nün kendilerine selamlarını ilettik.  Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz vasıtasıyla sık sık kendileri ile biraraya gelmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.