HABERLER
09-01-2023 16:05

MARATON TRİBÜNÜ YEDEK STATTA YÜKSELİYOR

Düzce Belediye tarafından şehrin Şıralık bölgesinde yapımına başlanan ve Düzce Cam Düzcespor’un maçlarını oynayacağı yedek stadın düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Şehir stadından sökülen tribünlerin taşınmasıyla maraton tribünü yedek statta yükselmeye başladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün spor şehri Düzce çatısı altında şehrin kuzey ve güney bölgeleri özelinde hayata geçirilen spor kompleksi projesinin ilk ayağını oluşturan ve içerisinde yedek stadın da bulunduğu Şıralık bölgesi sporun merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Düzce Cam Düzcespor’un maçlarını nezih ve futbola elverişli bir ortamda oynayabilmesi adına girişimlerini hızlandıran Düzce Belediyesi bu çerçevede şehir stadında bulunan tribünlerin taşınması işlemini tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) standartlarına göre hazırlanan, üç cephesi ve zemin çalışmaları tamamlanan yedek stadın,  kısa süre önce tribün betonu atma işlemi gerçekleştirilen alanında maraton tribünü yükselmeye başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, taşınan tribünlerle birlikte 7 bin 200 kişilik bir stadyum haline getirilecek olan bölgenin hem sporcular hem de taraftarlar tarafından kısa süre de benimseneceğine inandıklarını söyledi.

Ekiplerin stadın Düzce Cam Düzcespor’un maçlarını oynayabilecek şekilde hazır hale getirilmesi adına hummalı bir çalışma gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan Özlü, “Şehir stadımızın tribünlerinin taşınma işlemini tamamladık. Hava şartlarına göre hareket etmek durumunda kaldığımız için elde olmayan sebepler sorun oluşturabiliyor. Buna rağmen hızlı ilerliyoruz. Maraton tribünlerinin direklerinin dikilmesine geçtik. Kısa sürede tamamlayıp kalan eksiklerin giderilmesini de sağlayacağız. Düzce, spor şehri olma yolunda ilerlemesini sürdürecek” dedi.