29-12-2022 11:18

FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Düzce Belediyesi tarafından sportif etkinlikler programı kapsamında gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasında finalin adı belli oldu.  Yarı final mücadelesinde rakiplerini yenen Gençlik Spor ve Bahçeşehir A.Ş. 30 Aralık Cuma akşamı finalde karşı karşıya gelecek.

Düzce Belediyesi tarafından personellerin kaynaşması ve dayanışmanın ön plana çıkartılması çerçevesinde organize edilen birimler arası futbol turnuvasında dün akşam yarı final heyecanı yaşandı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada müsabakalar sonunda yarı finale yükselme başarısı gösteren Bahçeşehir A.Ş ve Beltaş A.Ş. ile Gençlik Spor ve İtfaiye Müdürlüğü karşı karşıya geldi.

Koçyazı Mahallesindeki halı sahada gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda rakibi İtfaiye Müdürlüğünü 3-0 yenen Gençlik Spor ile Beltaş A.Ş.’yi 6-5 yenen Bahçeşehir A.Ş. finale yükselmeye hak kazandı.

Turnuva, 30 Aralık Cuma akşamı iki takım arasında oynanacak final müsabakası ile sona erecek.