21-11-2022 17:32

DÜZCE BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MATİNESİ

Düzce Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Düzce’de görev yapan kadın öğretmen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kadın çalışanlarını düzenleyeceği ‘Kadınlar Matinesi’nde buluşturuyor. 29 Kasım da gerçekleşecek etkinlikte Seda Tripkolik sahne alacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nden kadın öğretmenlere ve Milli Eğitim Müdürlüğü kadın personellerine 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ‘Kadınlar Matinesi’ jesti geldi. 29 Kasım Salı günü Taçmahall Kuşçuoğlu Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan programda Seda Tripkolik sahne alacak.

Düzce’deki çeşitli okullarda görev yapan kadın öğretmenler ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kadın personellerine özel gerçekleştirilecek olan etkinlik saat 19.30 da başlayacak.