DUYURULAR
21-11-2022 14:50

SON GÜN 30 KASIM

Düzce Belediyesi Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksiti için son tarihin 30 Kasım Çarşamba günü olduğunu açıkladı.

Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım Çarşamba günü sona erecek. Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu süreye kadar ödemelerini yapmaları gerekiyor.

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada mükelleflerin vergilerinin ikinci taksitini yatırmaları hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi;
"2022 yılı Emlak, İlan, Reklam ve ÇTV vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihi 30 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir. Mükellefler ödemelerini TC kimlik numarası veya sicil numarası ile Düzce Belediyesi Hizmet Binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri gibi belediye veznelerine gelmeden internet üzerinden de e-belediye aracılığıyla gerçekleştirebileceklerdir. Mükelleflerin cezai durumla karşılaşmaması için duyarlı olmalarını tavsiye eder, kamuoyuna saygı ile bildiririz."