16-11-2022 09:09

İTFAİYE 4 DAKİKADA MÜDAHALE ETTİ

Camikebir Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Sokakta bulunan bir Alışveriş Merkezinde çıkan yangına Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri kısa sürede müdahale etti. 18.26'da ihbar alan İtfaiye ekipleri 4 dakikada olay yerine ulaşarak yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Camikebir Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Sokakta bulunan bir alış veriş merkezinin depo kısmında yangın çıktığı ihbarını aldı. Saat 18.26'da yapılan ihbarın ardından itfaiye ekipleri saat 18.30'da olay yerine vardı. Ekipler, Alışveriş merkezinin 2. katında bulunan  depo kısmında çıkan yangına 4 itfaiye aracı 11 personel ile müdahale etti.

Yangını büyümeden kontrol altına alan itfaiye ekipleri yaklaşık 20 dakikalık soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Emniyet Ekipleri meydana gelen yangınla ilgili inceleme başlattı.