10-11-2022 13:18

ŞEHRÜL-EMİN’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kıymetli büyüklerimize sürpriz ziyaretlerde bulundu. Beklemedikleri bir anda Başkan Özlü’yü karşılarında gören Hatice Akbaş, Aysel-Halit Özel, Ayşe Yılmaz ile Ayşe-Yılmaz Arslan mutluluklarını dile getirdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her yaştan vatandaşın omzuna dokunmaya, elini sıkarak hal hatır sormaya devam ediyor. Vatandaşa yakınlığı ve ulaşılabilir bir başkan olma konusundaki hassasiyeti ile bilinen Başkan Özlü, geçtiğimiz akşam yaşlı ziyaretinde bulundu. Sürpriz bir programla evlerine konuk olan Başkan Özlü’yü karşılarında gören koca çınarlar şaşkınlık ve mutlulukla birlikte ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretlere verdiği önemden söz eden Başkan Özlü, büyüklerin hayır duasına talibiz diyerek “şehri miras aldığımız çınarlarımızın duasını almak nasip oldu. Onların duası bizim işlerimizin hayrına vesiledir. Gönüllerini hoş tutmak, taleplerini dinlemek en önemli görevlerimizden birisidir. Her birine selam ve hürmetlerimi iletiyorum” dedi.