HABERLER
03-11-2022 16:49

BAŞKAN ÖZLÜ 7 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, merkeze bağlı 56 mahalle muhtarlarıyla istişarelerine devam ediyor. Başkan Özlü, son olarak muhtarlık İşleri Müdürlüğünün programlaması dahilinde 6’ncı grupta bulunan 7 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, belediye ile vatandaş arasında köprü görevini yerine getiren mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye, sorun ve talepleri ilk ağızdan dinleyerek çözüm üretme anlayışını sürdürüyor.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan program dahilinde gruplar halinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Özlü’nün son misafirleri Darıcı, Azmimilli, Nusrettin, Burhaniye, Cedidiye, Fevzi Çakmak ve Şıralık mahallelerinin muhtarları oldu.

Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra bazı birim müdürleri ve mahalle muhtarları hazır bulunurken, Başkan Özlü, mahallelerin öncelikli sorunlarının ve taleplerinin neler olduğunu tek tek dinledi.

Bu çerçevede yapılması gerekenlere yönelik toplantıda hazır bulunan başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yapacakları program dahilinde talimatlarını veren Özlü, belediyenin yakın çalışma arkadaşı olan muhtarlara duyarlı çalışmaları ile Düzce’ye kattıkları değerden ötürü teşekkürlerini iletti.