HABERLER
27-10-2022 15:27

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN PARKLARA YAKIN TAKİP

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, merkez mahalleleri genelinde başlatılan park tadilatları ve yeni parklara yönelik çalışmaları yakından inceledi. Başkan Özlü, Karahacımusa Mahalle parkını ziyareti esnasında bir araya geldiği öğrencilerle park alanına fidan dikti.

Düzce Belediyesi, 2022 yılı içerisinde muhtelif mahallelerde mevcut parkların tadilatlarının yanı sıra yeni park yapımlarına hız verdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, belediye birimlerinin çalışmaları neticesinde yapım çalışmaları tamamlanan ve devam eden park alanlarını ziyaret etti.

İlk ziyaretini Konuralp bölgesinde yapımına başlanan Konuralp Gazi Parkına gerçekleştiren Başkan Özlü, çalışmaları takip ederek, parkı kullanan vatandaşlarla etti. Ardından Terzialiler ve Çiftepınarlar Mahallelerine kazandırılan muhtarlık binalarını gezen Başkan Özlü, yeni binaların hayırlı olmasını diledi.

İLK FİDAN BAŞKAN ÖZLÜ'DEN

Başkan Özlü, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Arapçiftliği, Şıralık ve Beyciler ve Karahacımusa Mahallelerinde ki park alanlarını ziyaret etti.  Karahacımusa Mahallesi parkı incelemesi esnasında ilkokul öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Özlü, park alanına geçerek öğrencilerle birlikte parka fidan dikti.

Başkan Özlü, son olarak Camikebir Mahallesi eski film platosunun bulunduğu alanda yapılması planlanan 23 Nisan Parkına geçerek alan incelemesinde bulundu ve proje detaylarına yönelik bilgi aldı.