HABERLER
24-10-2022 17:23

DÜZCE’YE "ÖZLÜ" DOKUNUŞU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hafta sonu mesaisini yapımı devam eden proje ve çalışmalara ayırdı. Düzce’nin dört bir yanındaki çalışmaları tek tek gezen Özlü, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.


Düzce’nin gelişimi ve modernleşmesi için farklı ve kararlı adımlar atmaya devam eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü hafta sonunu yapımı devam eden projelere ve çeşitli ziyaretlere ayırdı. Ziyaretler esnasında Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu da Başkan Özlü’ye eşlik etti. Düzce’de ikili eğitim sistemi ortadan kaldırmak için Kasım Aktaş ve Azmimilli okullarının şehir merkezi dışına taşınmasına ön ayak olan Özlü, iki okulun son durumları hakkında bilgi alarak özellikle Kasım Aktaş Ortaokulunun inşaatında sona yaklaşıldığını kaydetti. 


"İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Yapımı devam eden Kasım Aktaş Ortaokulu ziyaretinin ardından Düzce’nin çehresini değiştirecek ve şehre katma değer katacak olan Asar Deresi Rekreasyon Projesinin fore-kazık çalışmalarını inceleyen Özlü, “Asar Suyu Projemize devam ediyoruz. Bu projemiz Türkiye Belediyeler Birliği’nce ödüle layık görüldü. Ödül aldı. Biz bugüne kadar yapılamayanları yapıyor, hep "ilkleri" gerçekleştiriyoruz” ifadelerinde bulundu. 


ASFALT ÇALIŞMALARI BİTMEYECEK
Hafta sonu birçok proje ve çalışmayı yakından takip eden Başkan Özlü, Ela Bahriye Oral Bulvarında geçtiğimiz hafta başlanan yol yenileme ve kaldırım çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak trafiğin rahatlatılmasını istedi. 
Öte yandan Şıralık mevkiinde Düzcespor için yapılan yedek stadın da çimlerinin sağlamlaşması amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özlü, Düzcespor’un yedek stadının en kısa zamanda kullanımda olacağını açıkladı. 
KESTANE PAZARINDA ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Bölgenin önemli pazarlarından biri olan Kestane Pazarına ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet edip çay içti. Samimi bir sohbet ortamında hasbıhal eden Özlü, “ Türkiye’nin en iyi kestanesinin yetiştiği Düzce’mizde kurulan açık kestane pazarını ziyaret ettim. Kestane borsasının merkezindeki kardeşlerimi; buraya ülkemizin dört bir yanından gelen kıymetli vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum” diye konuştu.