HABERLER
14-09-2022 19:56

CEDİDİDİYE’DE İLK ETAP SORUNSUZ İLERLİYOR

Düzce Belediyesi tarafından yapımına başlanan ‘Cedidiye Kent Meydanı Projesi’nin ilk etap çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Temel kazı işleminin devam ettiği alanda bir taraftan da zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından startı verilen; Millet Bahçesi, İstanbul Caddesi ve Cedidiye Meydanının bütünleşmesini sağlayacak ‘Cedidiye Kent Meydanı Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor.

İlk etap çalışmasının sürdüğü alanda kısa süre önce başlayan temel kazısı işlemi aralıksız devam ediyor. 5 metre derinliğinde temel kazısı işleminin tamamlanması için yoğun çaba gösteren Beltaş A.Ş.’ye bağlı yapım ve denetim ekipleri, bir taraftan da zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Zemin iyileştirme grobeton döküm ve bodrum kat radye temel kazısının ardından bodrum katı inşaat için hazır hale getirilecek.

BİNALAR MEYDANA ÇOK YAKIŞACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, birinci etap çalışmalarının hızlı şekilde ilerlediği Cedidiye Kent Meydanı Projesi ile Düzce’nin önemli bir merkez daha kazanacağını söyleyerek, “Temel kazısı işleminin bitirilmesi için ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Diğer taraftan da hızlı şekilde diğer işlemlerin yapımına geçildi. Farklı ve çarpıcı konsepti ile modern bir yapıyı şehrimize kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Kısa süre içerisinde ortaya çıkacak olan binalar meydana çok yakışacak. Cedidiye meydanı, Millet bahçesinden itibaren başlatmış olduğumuz ‘Kent Estetiği Projesi’ ile de uyumlu şekilde estetik bir görünüm oluşturacak ve cazibe merkezi haline gelecek” dedi.