HABERLER
06-09-2022 15:11

ZABITA HAFTASI KUTLANDI

Şehirde mutluluğu ve huzuru sağlamak için gece gündüz çalışan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yemekte bir araya geldi.

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 196’ıncı yıl dönümü nedeniyle Erguvan Tesisleri’nde düzenlenen programa Belediye Başkan vekili Hüdaver Gösterişli, Başkan Yardımcıları Hasan Günden, Oya Kocaman, Okan Kaltu, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve zabıta personeli katıldı.

ÖZLÜ’DEN MESAJ
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de bir mesaj göndererek zabıta personelinin zabıta haftasını kutladı. Özlü mesajında “Zabıta teşkilatı sayesinde şehrimizde düzeni, tertibi, hukuk ve yönetmelikleri uyguluyoruz. Mesai gözetmeksizin görevi başında olan zabıta arkadaşlarımız bu yüzden bizim için çok önemlisiniz.”dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ
Programda bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım ve zabıta ekiplerine şehirdeki hummalı çalışmaları için teşekkür etti. Dünya Düzce Günleri etkinliğinde görev alan ve yoğun bir biçimde çalışan zabıta personellerine teşekkür belgesi takdim edildi.