HABERLER
02-09-2022 15:29

10 BİN GENÇ YAZ MEVSİMİNİ SPORLA GEÇİRDİ

Düzce Belediyesi ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Spor Akademisi çatısı altında açılan Yaz Spor Akademisi, renkli kapanış töreni ile sona erdi. 18 Temmuz Spor salonundaki töreninde sporcular hünerlerini sergileyerek izleyenlere görsel şölen yaşattı. 

Haziran ayından itibaren 10 bin gence spor yapma imkânını sağlayan Spor Akademisi Yaz Spor Akademisinin kapanışı, 18 Temmuz Spor Salonunda veli ve protokolün katılımıyla gerçekleştirdi. Kapanış törenine Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Gençlik ve Spor Müdürü Yasin Tüfekçi ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı katıldı. 

34 BRANŞTA 67 ANTRENÖR EĞİTİM VERDİ
Yaz spor okulları kapanış şöleni Düzce Belediyesi Bando takımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 18 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış şöleninde konuşan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı 34 branşta 67 antrenör ve 10 bin sporcuya eğitim verildiğini ifade ederek, “2022 yılı Yaz Spor Akademisine vermiş oldukları destekten ötürü Valimiz Sayın Cevdet Atay’a ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyor, sporla ve sağlıkla kalmanızı temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

TÖREN RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Program Düzce Gençlik Merkezi Kafkas Ekibi gösterisi, güreş, cimnastik, taekwondo, eskrim ve okçuluk gösterileriyle devam etti. Yaz spor akademisine katılan sporcular 120 sürpriz hediye çekilişiyle hediyelerin sahibi oldu. Kapanış programında Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü Çocuk Kulübü de yüz boyama etkinliği, patlamış mısır ve pamuk şeker ile çocukları sevindirdi. 
Kapanış şöleni Gençlik Merkezi Sinyal Band müzik grubunun konseri ile son buldu