26-08-2022 15:05

DÜZCE BELEDİYESİNDEN HİZMET İÇİ EĞİTİM

Düzce Belediyesinde hizmet içi eğitimleri kapsamında personele ‘ Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Eğitimi’ verildi.

Düzce Belediyesi İç Denetçi Hakan Yasin Özdemir, güvenlik risklerinin azaltılması ve kamu düzeni ile veri güvenliğinin sağlanması amacıyla Belediye Personeline ‘Bilgi ve İletişim Güvenliği’ eğitimi verdi. Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimde Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığının hazırlamış olduğu Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi dikkate alınarak rehberde belirlenen varlık grupları ve kurumsal yükümlülükler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Rehber Uyum Eylem Planı doğrultusunda yapılacak çalışmaların Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Bilgi İşlem Şefliği ile müdürlükler arasındaki koordineli bir şekilde gerçekleştirilmesi planlandı. Bilgi ve İletişim Güvenliği konusunda yapılan eğitimlere devam edileceği de belirtildi.