18-08-2022 12:18

FEN İŞLERİ ARA VERMEDEN ASFALTLIYOR

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Düzce Belediyesi, Arapçiftliği mahallesinde alt yapısı tamamlanan 6 kilometrelik yolun asfalt serimine başladı. Belediye eş zamanlı olarak asfalt çalışmalarını diğer mahallelerde de sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt serim ve yama çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Servet Bucurgat Caddesinde asfalt serimini tamamlayan ekipler, Arapçiftliği mahallesinde asfalt serimine başladı. Mahallede alt yapısı biten 6 kilometrelik yolda başlayan çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Fen İşleri Müdürlüğü aynı zamanda Mergiç, Aziziye ve Fevzi Çakmak mahallelerinde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.