HABERLER
15-08-2022 14:05

MİLLET KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Düzce Belediyesi tarafından eski kaymakamlık binasının Millet Kütüphanesine dönüştürülmesi çalışmaları hızlandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Başkan yardımcıları Okan Kaltu ve Barış Bayrak ile birlikte Millet Kütüphanesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Düzce’nin en nezih kafe-kütüphanesi haline gelecek olan eski kaymakamlık binasının pencere doğramaları takılarak dış cephesinin tamamlanmasında da sona yaklaşıldığı belirtildi.

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Millet kütüphanesinin yapımını yakından takip eden Özlü, kısa sürede tadilatın tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Özlü, “kültürel gelişimimize katkı sunacağını düşündüğüm Millet Kütüphanesin tadilat çalışmalarını yakından takip ediyorum. Arkadaşlarımız hızla kütüphanemizi vatandaşlarımızın hizmetine açmak için çalışıyor. Çok kısa süre içinde şehrin tam ortasında nezih bir ortamda her yaştan vatandaşımıza hizmet vermeye başlayacağız” ifadelerinde bulundu. Millet Kütüphanesinin pencerelerinin takılmasının yanı sıra zemin döşeme işlemleri de başladı. Kapıların takılmasının ardından binanın içi boyanacak. Öte yandan Düzce Belediyesi ekipleri, Millet Kütüphanesinin bahçesinin de peyzaj çalışmalarına da başladı.