HABERLER
28-06-2022 12:32

GECE BOYU TAŞKIN NÖBETİ TUTULDU

Düzce Belediyesine bağlı tüm birimler son yılların en yoğun yağışlarından birini alan kentte, 63 araç ve 250 personeli ile gece boyu taşkın nöbeti tuttu. Ekipler, yoğun yağış altında şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürürken, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Düzce Belediyesi, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz haftadan itibaren yaptığı uyarıları dikkate alarak gerekli tedbirler eşliğinde yağışlardan ötürü oluşabilecek sorunlara müdahale etmek için tüm birimleriyle sahadaki yerini aldı. 

63 araç 250 personel ile birlikte yağışların başlamasından önce kritik bölgelerde ve dere yataklarında önlemlerini alan gece boyunca canla başla mücadelelerini sürdürdü. 

SÜREKLİ MÜDAHALE EDİLDİ
Ekipler, Beyköy Beldesinde bulunan içme suyu regülatörünün yolu çökmeden önce alanın temizlenmesi başta olmak üzere, dere yataklarının temizlenmesi, yıkılan ağaçların kaldırılması ve kanalların tıkanmaması için an be an müdahale ederek olumsuzlukların önüne geçmek için mücadele verdi.

ASILSIZ İHBAR EKİPLERİ OYALADI
Düzce Belediyesine bağlı Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü tüm ekipleriyle sahada olumsuzluk yaşanmaması için mücadele ederken diğer taraftan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de akşam saatlerinde Asar Suyuna düştüğü iddia edilen şahsı arama faaliyetlerine katıldı. Sabah saatlerinde ise ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. 

ÖZLÜ’DEN PERSONELE TEŞEKKÜR
Yağışların devam ederken yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile saha çalışmalarını ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ekiplerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.  Başkan Özlü, özverili çalışmalarından ötürü personele teşekkür etti.