24-05-2019 23:59

İFTAR SOFRASI REKOR SAYI İLE KURULDU

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının bir diğeri Uzunmustafa Mahallesinde yapıldı. Organizasyona Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de katıldı.

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Uzunmustafa Mahallesinde düzenlenen iftar organizasyonuna katıldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün katkıları ile organize edilen ve hayırseverlerin destek olduğu mahalle iftarında 2 bin 200 kişilik sofra kuruldu, yaklaşık 3 bin 200 kişilik yemek ikramı yapıldı. Rekor sayı ile katılım olan iftara ayrıca il protokolünden isimler de katıldı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, TSO Başkanı Tuncay Şahin, İGM Üyesi Dursun Ay, Düzcespor Eski Başkanı Muzaffer Leblebici, ilçe ve belde belediye başkanları ile iş adamları vatandaşlarla aynı sofrada orucunu açtı. Yemek organizasyonunun sonunda Başkan Özlü kısa bir konuşma yaparak "Ramazan ayının bereketini mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Aynı masaya oturup aynı çorba ile orucumuzu açıyoruz. Bu imkanın yaşanmasına vesile olan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum" dedi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören iftar organizasyonu Antep yöresine ait türkü dinletisi ile sona erdi.