HABERLER
24-05-2019 23:59

BAŞKAN ÖZLÜ'YE ZİYARETLER SÜRÜYOR

BAŞKAN ÖZLÜ'YE ZİYARETLER SÜRÜYOR

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisini ziyarete gelen vatandaşları makamında ağırlıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisine ?hayırlı olsun' dileklerini iletmek isteyen vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmalarda yeni görevi dolayısıyla tebrikleri kabul eden Başkan Özlü ziyaretçilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Özlü'yü ziyaret eden son isimler ise Belediye Meclisi Eski Üyesi Orhan Uçar, DSİ Müdürü Deniz Yıldız, Sulama Birliği Başkanı İsmail Gürbüz ve Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ile Demir Gemi Armatör Grup Sahibi Ali Uzundemir oldu.

DSİ Müdürü Deniz Yıldız ve Sulama Birliği Başkanı İsmail Gürbüz ile görüşmesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Dr. Faruk Özlü Düzce'nin verimli topraklarının korunması ve tarım potansiyelinin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaparak "Düzcemizin karakteristik özelliklerini ön plana çıkararak şehrin o yönde gelişmesini sağlamamız gerekiyor. Bu açıdan bölgesinde su zenginliği açısından isim yapmış bir şehirde yaşıyoruz. Bu zenginliği kendi menfaatimize çevirmeliyiz. Kaynaklarımızı verimli kullanmak üzere projeler geliştireceğiz. Bu çalışmaları da DSİ ile iş birliği halinde geliştireceğiz. Değerli müdürlerimizle bu konu üzerinde istişarelerde bulunduk, ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.