HABERLER
18-06-2022 14:09

İSTANBUL CADDESİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ALINIYOR

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte İstanbul Caddesi üzerinde motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 38 motosikletliye cezai işlem uygulandı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılmasının ardından motosiklet sürücülerine geçit vermemek için denetimlerini sıklaştırıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri İstanbul Caddesi üzerindeki bisiklet ve yaya yollarını kullanan motosikletlileri durdurarak trafiğe kapalı yolda araç kullanmaktan dolayı ceza uyguladı. Emniyet ekipleri motosiklet sürücülerinin ehliyet ve sigorta ile kask sorgularını da yapmayı ihmal etmedi.

TRAFİK KOMİSYONU KARARI OKUNDU

Düzce İl Trafik Komisyonunun kararını denetime giren tüm sürücülere anlatan Düzce Belediyesi Zabıta personeli, yayaların can güvenliğinin tehlikeye atılmaması için gerekli uyarıları yaptı. 38 motosikletliye cezai işlem uygulandığı denetimlerin sıklıkla devam edeceği ve yayaların güvenliğini tehlikeye atanlara geçit verilmeyeceği belirtildi.