HABERLER
17-06-2022 12:23

BAŞKAN ÖZLÜ, MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitime verdiği önem ve desteği fiziki şartların iyileştirilmesine yönelik attığı adımların yanı sıra öğrenciler ile de sık sık bir araya geliyor. Başkan Özlü son olarak Safir Koleji tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılım sağlayarak minik öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitime yönelik projelerini sürdürürken bir yandan da öğrencilerle zaman geçirip tecrübelerini paylaşıyor.  İl merkezinde ikili eğitimin ortadan kaldırılarak daha sağlıklı ve kaliteli eğitim için girişimlerde bulunarak sorunun çözümünde ciddi mesafe kaydeden Başkan Özlü, üniversitelisinden ortaöğretimine her yaştan öğrencilerle bir araya gelme geleneğini de sürdürüyor.

 

Bu kapsamda, Safir Koleji tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine katılım sağlayan Başkan Özlü, okulun kurucularından Murat Ayyıldız, okul eğitimcileri ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 

Ardından, Başkan Özlü’nün hayatının anlatıldığı slayt gösteriminin gerçekleşti. Slaytın ardından kürsüye çıkan Özlü, kısa anekdotlarla hayatından kesitler ve öğrencilik dönemlerinden bahsetti. Başkan Özlü, minik öğrencilerle birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, Bakanlık dönemi ve mevcut belediye başkanlığı dönemine yönelik paylaşımlarda bulundu.

 

Başkan Özlü, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlarken, okulun kurucusu Murat Ayyıldız tarafından Özlü’ye kendi yazmış olduğu “ ‘Bir Türkiye Mucizesi’ Beyaz Kitap”tan alıntılanmış sözünün işlendiği tablo hediye edildi.