HABERLER
14-06-2022 17:02

MİLLET BAHÇESİ KÜLTÜREL ETKİNLİK ALANI OLUYOR

Düzce Belediyesi Millet Bahçesinin açılmasının ardından kentin gözbebeği alanı kültürel etkinlik bahçesine çevirmeye başladı. Sergiler, açık hava sinemalarının yanına son olarak da tiyatro eklendi. Kültür Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Şişko Pati" adlı oyun minik tiyatroseverlerden tam not aldı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kent merkezini kültürel ve sanatsal faaliyet alanı haline getiren Düzce Belediyesi, sergiler ve tanıtımların yanı sıra sinema ve tiyatro eserleriyle Düzcelileri buluşturuyor. Kültür İşleri Müdürlüğü şehir tiyatroları tarafından çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla Millet Bahçesinde çocuklara yönelik tiyatro oyunu sahneledi. 

Her Cuma günü de mehteran takımının marşlarıyla bir araya gelen Düzceliler son olarak Düzce Belediyesi Şehir Tiyatro’sunun ‘ Şişko Pati’ isimli tiyatro oyununu amfi tiyatroda ücretsiz olarak izledi. Tiyatro alanını dolduran çocuklar hem keyifli anlar yaşadı hem de eğlenerek öğrendi.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları önümüzdeki günlerde çocuk ve yetişkin oyunlarıyla Düzcelilere tiyatro keyfi sunmaya devam edecek.