06-06-2022 18:34

SOSYAL YARDIM İŞLERİNDEN ANLAMLI STANT

Düzce Belediyesinin yardım eli olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Düzce Otları Bereket Festivalinde açtıkları stantla yine farkından söz ettirdi. Geri dönüşümlerden yeni ürünler üreten müdürlük, kendi yaptıkları yiyecekleri de satarak engelli Selim Yikit’e elektrikli motor alacak.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Düzce Otları Bereket Festivalinde anlamlı bir farkındalık için yer aldı. 5 engelli çocuğa bakan Fatime Yikit’e destek olmak isteyen Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kas hastalığı bulunan Selim Yikit’e elektrikli motor almak amacıyla açılan stantta çeşitli ev yemekleri, aperatifler, kekler, su ve çay satışı gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ömrünü tamamladığı düşünülen atıklardan da yeni ürünler yaparak hem geri dönüşümüne katkı sağladı hem de bunları satışa sundu. Çanta, yastık, örtü gibi ürünleri yeni ürünler de ekleyen müdürlük, tasarımlarıyla farklarını gösterdi.