HABERLER
06-06-2022 17:11

STANT KAZANCI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDECEK

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulübü, 6. Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivalinde sahne alarak yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyüledi. Çocuk Kulübü festivalde açtığı stantta elde ettikleri geliri ihtiyaç sahibi çocukların ailelerine bağışlayacak.

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri, Düzce Otları Bereket Festivalinde stant açarak kendi elleriyle ürettikleri ürünleri satışa sundu. Çocuk Kulübü personelinin yaptığı sabunları ve yiyecek ürünlerini kazanca çevirdi. Elde edilen gelir ise ihtiyaç sahibi ailelere gidecek.

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, 4 gün süren festivalde çocuklara geçici dövme, hint kınası, taş ve yüz boyama gibi etkinlikler düzenleyerek miniklerin gönüllerini kazandı. Tam kadro olarak festivalde yer alan Çocuk Kulübü, özellikle çocukları eğlendirmek için birçok etkinlik düzenledi.

MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Düzce Otları Bereket Festivalinde sahne alan Çocuk Kulübünün minik öğrencileri verdikleri konser, dans ve cimnastik gösterisi ile izleyenleri etkiledi. İlk olarak kendi enstrümanlarıyla şarkılar söyleyerek alkış alan çocuklara zumba gösterisi de eklenince festivalde farklı bir hava katılmış oldu. Son olarak cimnastik gösterisi yapan minikler, yaptıkları hareketlerle izleyenlerin ağızlarını açıkta bıraktı.