HABERLER
02-06-2022 14:03

MİLLET BAHÇESİNDE GÜVENLİK NÖBETİ

Düzce’nin en önemli ve gözbebeği noktası olan Millet Bahçesinin güvenliğini sağlamak amacıyla kolları sıvayan Düzce Belediyesi özellikle akşam saatlerinden itibaren belediye güvenlik amirliğine bağlı personellerle Millet Bahçesinin daha güvenli hale getirecek.

Düzce Belediyesi Millet Bahçesi ve İstanbul Caddesinde güvenlik önlemlerini artırıyor. Geçtiğimiz günlerde Millet Bahçesinin tuvaletlerinde ardı ardına yaşanan tahribatların ardından harekete geçen Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Millet Bahçesinin güvenliğini kontrol altına alacak. Düzce Belediyesi güvenlik amirliğine bağlı 2 kişi akşam 17.30-08.30 saatlerinde devreye halinde güvenliği sağlayacak. Millet Bahçesinin güvenliğini sağlayacak olan personeller, herhangi bir olay geliştiğinde anında kolluk kuvvetlerine bilgi verecek ve Millet Bahçesini kontrolsüz bırakmayacak.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerin 4 zabıta memuru da gündüz devraldıkları nöbeti 24.00’a kadar sürdürecek. Öte yandan zabıta ekipleri gece İstanbul caddesinde de devreye gezecek.