HABERLER
13-05-2022 15:11

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN PANELE DAVET

Düzce Belediyesi, Türkiye’nin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Sosyal Psikolog – Yazar ve fikir adamı Prof. Dr. Erol Güngör’ün ‘Sosyal Meselelere Yaklaşımı’ konulu panel düzenleyecek.

2021 yılının Ocak ayında adı Düzce Belediyesi Kültür Merkezine verilerek yaşatılan Prof.Dr. Erol Güngör, aynı çatı altında 26 Mayıs 2022 Cuma günü düzenlenecek olan ‘Prof.Dr. Erol Güngör’ün Sosyal Meselelere Yaklaşımı’ konulu panel ile anılacak.

ÖNEMLİ İSİMLER

Moderatörlüğünü Akademisyen, Bürokrat ve Siyasetçi Prof. Dr. Mustafa İsen’in yapacağı panele Edebiyatçı, Şair, Yazar ve Gazeteci Beşir Ayvazoğlu, AK Parti 26. Ve 27. Dönem Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Araştırmacı Yazarlar Dr. Murat Yılmaz ve Dr. Yunus Şahbaz’ın konuşmacı olarak katılacak.


DAVETLİ İSİMLER
Açılış konuşmasını Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün gerçekleştireceği panele Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, Düzce Valisi Cevdet Atay, siyasi parti il temsilcileri ve akademisyenlerinde katılım sağlaması bekleniyor.

KATKI SAĞLAYACAK
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, panele yönelik yaptığı değerlendirmede “Geride bıraktığı eserleriyle bir neslin yetişmesine ilham kaynağı olan, kültür merkezimize ismini verdiğimiz Prof. Dr. Erol Güngör’ün sosyal meselelere yaklaşımını konuşacağız. Önemli isimleri konuşmacı olarak ağırlayacağımız panelimizin hepimize katkı sağlayacağına inanıyorum. Tüm Düzcelileri panelimize davet ediyorum” dedi.

"Prof. Dr. Erol Güngör'ün Sosyal Meselelere Yaklaşımı" paneli 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenecek.