HABERLER
04-04-2022 12:55

DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hafta sonunu belediye çalışmalarına ve vatandaşlara ayırdı. Gündüz saatlerinde belediye ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Özlü, ilk iftarını ise Gürbüz ailesi ile birlikte yaptı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayının ilk hafta sonunda hem çalışmaları yerinde inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Çamköy kavşağındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden yapılan ve planlanan çalışmaları dinledi. Ekiplerle birlikte ağaç dikimi de gerçekleştiren Özlü; “Düzce’mize yeşil alanlar kazandırmak için kararlı adımlar atıyoruz. Bu projede bizlere destek olan iş insanı Refik Kuru'ya teşekkür ediyorum” dedi. 


ÇALIŞMALARIN SON DURUMUNU İNCELEDİ
Ramazan ayının ilk gününde şehir mezarlığını da unutmayan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir mezarlığındaki bakım, onarım ve peyzaj planlanmasının yapılmasının ardından harekete geçtiklerini belirtti. 
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaşlarla iftar yapmandan önce BELMEK’in yeni binasını ziyaret etti. Düzce’nin daha yaşanabilir bir kent olması için etkin bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Özlü, “ BELMEK kurslarımıza daha kolay erişilmesi adına çalışmayı sürdürüyoruz. Kursumuzun yeni yerinde, modern ve ferah dersliklerinde vatandaşlarımız hobilerini geliştirip meslek sahip olmaya devam edecek” diye konuştu.