17-03-2022 14:09

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Berat Kandili'nin Cenab-ı Allah'ın kendisinden af dileyenleri bağışlayarak kurtuluşlara vesile olduğu gece olduğunu söyleyen Başkan Özlü, “İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz. Berat Kandili, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunmaktadır. Bu gece, Allah'ın affına mazhar olmanın yanında, bizlere affedici olmayı da hatırlatır. Bugün bir diğer yönüyle, kırılan kalpleri düzeltme, insanlar arasındaki diyalogları kuvvetlendirme günüdür” dedi.

“İNSANLARIN MUTLULUĞU İÇİN ÇABA SARF ETMELİYİZ”
Kutsal gecelerin birçok açıdan insanın kendisini yenilemesi, geçmiş muhasebesini ve geleceğe yönelik manevi planlamasını yapmasının yanı sıra ümitlerin tazelenmesi adına büyük fırsatlar olduğunu dile getiren Başkan Özlü, “Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı Berat Kandili vesilesiyle kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için daha fazla çaba sarf etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının müjdecisi olan bu mübarek gecenin başta Düzceli hemşehrilerim olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesinin Yüce Allah’tan temenni ediyorum” şeklinde konuştu.