14-03-2022 17:23

BASIN AÇIKLAMASI

Düzce Belediyesi’nde  başkan yardımcıları ve müdürler arasında görev değişikliğine gidilmiştir.

Bu düzenlemeye göre, üç yeni isim başkan yardımcılığına getirilmiştir. Buna göre, meclis üyeleri Hasan Günden ve Oya Kocaman ile Fen İşleri Müdürü  Okan Kaltu başkan yardımcısı olarak atanmıştır.
Yapılan değişiklikle;
Teftiş Kurulu Müdürlüğü’ne Yasemin Özel  UĞURLUÇELİK,
İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne Sinan İNAN,
Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Okan ÖZKASAP,
Kültür İşleri Müdürlüğü’ne Burçin SARICAN,
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne Beytullah YILMAZ,
Zabıta Müdürlüğü’ne Yasin TÜFEKÇİ,
Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne Ahmet SÖĞÜTDELEN

getirilmiştir.
Ayrıca, Belediye Meclis Başkan Vekili Mesut SANCAKLI, aile içi sorumluluklarının ve iş yükünün artması sebebiyle kendi isteği doğrultusunda belediye meclis başkan vekilliğinden ayrılmıştır. Mesut  Sancaklı’nın yerine önümüzdeki ilk meclis toplantısında Belediye Meclis Başkan Vekilliğine  Hüdaver Gösterişli  önerilecektir.
Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli ile Başkan Yardımcıları Serkan Yılmaz, Cengiz Tuncer ve diğer müdürler görevlerine devam edecektir.
Kamuoyuna duyurulur.