HABERLER
08-03-2022 15:02

BAŞKAN ÖZLÜ SAHADAN AYRILMIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Koçyazı ve Hamidiye Mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların taleplerini yerinde inceledi. Özlü, “Mahallelerimizdeki sosyal tesisleri  halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, muhtarlara olan ziyaretlerine devam ediyor. Belediyelerin mahallelerdeki görünen yüzü olan muhtarlarla her fırsatta bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, talep ve isteklerin son durumu hakkında da bilgi almayı ihmal etmiyor. Yapılan işleri takip eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu çerçevede Koçyazı ve Hamidiye Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

Muhtarlık binalarının ardından muhtarların daha önce talep ettiği yerlerle ilgili son bilgileri sahada inceleyen Özlü, “ Daha önce görüştüğümüz yerlerle ilgili incelemelerde bulunmak ve üzerine istişare yapmak için ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

MAHALLERDEKİ TESİS VE PARKLARI HALKA AÇACAĞIZ

Düzce’de sosyal ve spor donatılarının halka açılarak vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullanmasının önünü açmak için çalışma başlatacaklarını kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Mahalle muhtarlarımız mahallelerindeki alanların değerlendirilmesini talep ediyor. Yerinde gördük. Ayrıca spor tesislerini de vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Spor Akademisi birimindeki arkadaşlarımız da buradaki çalışmalara dahil olabilecekler. Her mahallemizde sosyal ve spor tesislerini kazandırmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün muhtarlık ziyaretlerine ilgili müdürler de katılarak yapılabilecek çalışmaları anlattı.