HABERLER
07-02-2022 09:20

ÖZLÜ 5. VİDEOSU SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki grup toplantısında Düzce ile ilgili iddialarına, Düzce'de hayata geçen projeleri örnek göstererek cevap verdi. Başkan Özlü,  İzmir'in en önemli sorunlarını sıralayarak, Düzce'yi örnek almalarını istedi. Gazapizm'in "Unutulacak Dünler" şarkısı eşliğinde klipleştirilerek, Başkan Özlü'nün  sosyal medya hesaplarından yayınlanan klipli yanıt yüzlerce beğeni yorum ve paylaşım aldı. 


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki grup toplantısında Düzce'ye yönelik öne sürdüğü iddialara Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den 5. video klipli cevap geldi. 


DÜZCE'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ
Başkan Özlü İzmir'de iki dönem Milletvekilliği yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'in en önemli sorunlarını sıralayarak Düzce'yi örnek almalarını istedi. Özlü açıklamasında; "Kemal bey size önerimiz 40 kişilik sağlam bir heyet teşkil etmeniz ve bu heyeti iki dönemdir Milletvekilliği yaptığınız İmzir'e göndermenizdir. Bu heyete İzmir'in yıllardır çözemediğiniz, çöp, gece kondu, ulaşım ve Körfez'in kokusu sorunlarını inceletin" dedi.
"Çözüm için Düzce'yi inceleyin" diyen Başkan Özlü; "Düzce'nin çöp, Kentsel dönüşüm ve ulaşım konusundaki başarılı çalışmalarını örnek alın" diyerek sözlerini noktaladı. 
Başkan Özlü Kılıçdaroğlu'na 5. kez verdiği cevap ile klipli video serisini sonlandırdı.