03-12-2021 13:16

YEMEK PROGRAMINDA BİRARAYA GELDİLER

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli bireyler için düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Düzce Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde dolu dolu programlarla engelli biretler ile buluştu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, belediyenin birçok hizmetinden de yararlanan engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Düzce Mutfak Sanatları Merkezinde düzenlenen; görme ve fiziksel engelli vatandaşların yanı sıra aileleri de katılım sağladığı yemek öncesinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamlarını ileten Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, engelli bireylerin sadece bir gün değil her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını söyledi. Kılıç; “Düzce Belediyesi, dün olduğu gibi bugün ve yarın da engelli bireyler ve ailelerinin yanında. Sizlerle birlikte olmak, birlikte aynı sofrayı paylaşmak, ekmeği bölüşmek istedik. Bunun haricinde sürekli iç içe birlikteyiz. Katılımlarınızdan ötürü de çok teşekkür ediyorum” dedi. Program, yemeklerin yenilmesinin ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından günün önemine binaen hazırlanan hediyelerin takdimi ile sona erdi.