HABERLER
30-04-2021 16:18

İŞÇİNİN DERDİYLE DERTLENDİK, ÇÖZÜM OLDUK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Özlü, “Ülkemizin büyümesi ve kalkınması için üreten, emek veren, alın teri döken işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramında tüm kesimlerin birleştiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Bu dayanışma gününde bizlere düşen sadece bugün değil her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. İşçilerimizin dertleriyle dertlenmek, onların sorunlarına çözüm bulmak öncelikli görevlerimizdendir” diye konuştu. 

İŞÇİMİZİN DESTEKÇİSİ OLDUK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şöyle devam etti:

“Düzce Belediyesi olarak, işçilerimizin sosyal ve kişisel haklarını en iyi şartlarda alabilmesi için işçi sendikalarıyla anlaşmalı protokolümüzü imzaladık. İşçi kardeşlerimizi üzmedik. İşçilerimizin her zaman yanlarında, destekçisi olduk ve sorunlarına çözüm bulduk. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biliyoruz ki işçinin emeği, alın teri kurumadan verilmelidir. Her ay maaşlarımızı ve mesailerimizi düzenli olarak ödüyoruz. Kurumumuzda önceliğimiz işçi kardeşlerimizin haklarıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum”.