05-03-2021 13:20

DÜZCE, ‘REHBER’ PROGRAMINDA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Teve2 ekranlarında yayınlanan Mert Savaş'ın hazırlayıp sunduğu "Rehber" programına konuk oldu. Çekimleri önceden yapılan program 7 Mart Pazar günü saat 14:00'te Teve2 ekranlarında yayınlanacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce'nin tanıtımı, değişimi, dönüşümü ve Türkiye'ye örnek teşkil edecek çalışmalarını her platformda aktarmaya devam ediyor. Ünlü sunucu Mert Savaş'ın hazırlayıp sunduğu Teve2 ekranlarında yayınlanan gezi programı "Rehber“de bu hafta Düzce tanıtılacak. Programda Düzce’nin doğal güzellikleri, yemek kültürü ve turizminin yanı sıra Düzce için hazırlanan projeler izleyici ile buluşacak.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de konuk olarak katıldığı ve Düzce’nin vizyon projelerini anlattığı Mert Savaş’ın sunumuyla hazırlanan program,  7 Mart Pazar günü saat 14:00’de Teve2 ekranlarında yayınlanacak.