DUYURULAR
12-11-2020 11:24

İtfaiye Eri Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınavına Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi

10.09.2020 tarihli ve 31240 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Düzce Belediye Başkanlığına İtfaiye Eri Alım İlanı” doğrultusunda İtfaiye Eri alımına başvuruda bulunan adaylardan sözlü ve uygulamalı sınavına girmeye hak kazananların listesi aşağıda yer almakta olup, sınav hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan aday listesi için tıklayınız.

İtfaiye Eri alımı için sözlü ve uygulamalı sınav, 1 nolu itfaiye eri (ortaöğretim) alımı için 23.11.2020 – 24.11.2020 tarihlerinde, 2 nolu itfaiye eri (önlisans) alımı için 25.11.2020 – 26.11.2020 tarihlerinde saat 09:00’da başlamak üzere Azmimilli mahallesi Gazhane caddesi No:70 Düzce adresinde yer alan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuru sırasında beyan ettikleri adreslerine Belediyemizce düzenlenen “Sınav Giriş Belgesi” posta yoluyla gönderilecek olup, hatalı ve eksik adres bildirimi sebebiyle postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşmamasından Düzce Belediyesi sorumlu tutulmayacaktır.

Adaylar “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte TC kimlik numarası yazılı olan Nüfus Cüzdanını/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartını sınava girişte ibraz etmek zorundadırlar. Adaylar spor malzemelerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Sınava girmeye hak kazandığı halde, ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılamayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaklardır.

PARKUR AŞAMALARI

İtfaiye Eri alımı için parkur 7 adımdan oluşmaktadır. Parkur adımları aşağıdadır.

1-Engel Parkuru

2-Lastik İlerletme

3-Renkli Küp Yerleştirme

4-Hedefe Su İşleme

5-Yaralı Taşıma

6-Merdiven Tırmanma

7-Şınav-Mekik