HABERLER
19-10-2020 15:48

ÖZLÜ “MUHTARLARIMIZLA DÜZCE’Yİ MODERNLEŞTİRECEĞİZ”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaş ile yerel yönetimler arasındaki köprü vazifesi gören kurumların başında gelen muhtarlarla bir araya geldi. Düzce Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda Tüm Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Özlü: “Sizlerle iyi günde kötü günde kader birliği yaptık. Mahallelerimiz sağlık, huzur ve mutluluk içinde olduğu sürece bizler de huzur içerisinde oluyoruz. Sizler, bizim mahallelerimizdeki sesimiz, gözümüz ve kulağımızsınız. Muhtarlık kurumu, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasındaki en eski yapı taşlarından olmakla beraber, sorunların da ilk ağızdan dile getirildiği ilk kapıdır.”dedi.

MODERN VE GELİŞMİŞ DÜZCE

Düzce’nin kalkınması için herkesin elinden geleni yaparak çalıştığını dile getiren Başkan Özlü “Düzce’mizin modern ve gelişmiş şehirler arasında yer alması için Düzce Belediyemiz olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Önceliğimiz hemşerilerimizin sorunlardan arınmış, yaşamaktan mutlu ve memnun olduğu bir şehir inşa etmek. Bunun için de muhtarlarımızın düşünce ve fikirlerine değer veriyor, önemsiyoruz. Sizden aldığımız güçle kalkınma yerelden başlar dedik. Halkımız hizmet edenle hizmet etmeyeni birbirinden ayırır. Hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

MUHTARLARDAN ÖZLÜ’YE DESTEK

Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin ise Düzce’nin gelişimine ve sorunların çözülmesine katkı sağlamak için Düzce’deki muhtarların hazır olduğunu ve ellerini taşın altına koyacaklarını belirtti.