HABERLER
15-10-2020 14:08

ÖZEL ÇOCUKLARDAN KAZI ÇALIŞMALARINA DESTEK

Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe çalışanları, Konuralp Antik Tiyatro’da yapılan kazı çalışmalarını takip ederek Düzce’ye Gel Kampanyasına destek oldu.

Düzce Belediyesi bünyesinde Kent Park içerisinde işletilen Kusursuz Kafe’nin engelli gençleri, Konuralp Antik Tiyatro’da kazı çalışmalarına destek verdi. Düzce Kültür Müdürlüğü ve BELMEK tarafından organize edilen programda gençler, hem antik tiyatro hakkında bilgi aldı hem de kazı çalışmalarına destek oldu.

DÜZCE’YE DAVET ETTİLER

Düzce Belediyesi Kültür Müdürü Numan Şirin Batı Karadeniz bölgesinin tek antik kentinde kazı çalışmalarının devam ettiğini, Kusursuz Kafe’nin çalışanlarını da antik kentte ağırladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Şirin, “Düzce Belediyesi’ne ait olan Engelsiz Kusursuz Kafe’mizin personellerini bugün burada ağırladık. Batı Karadeniz’in incisi olan antik kentimiz amfi tiyatromuzun kazı alanında bir Düzce tarihinin de meydana çıkartılması için bir kürek atalım sloganı ile kardeşlerimizi getirdik. Onların gelmesi bize katkı sağlıyor. Biz onları destekliyoruz onlarda bizi destekliyor” ifadelerinde bulundu. 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün başlattığı “ Düzce’ye Gel” kampanyasına da destek olan Kusursuz Kafe çalışanları, tüm Türkiye’yi Konuralp antik Tiyatro’yu görmeye davet etti.