12-10-2020 16:28

FEN İŞLERİ DÖRT BİR YANDA

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Düzce’nin dört bir yanında kaldırım, yol ve küptaş çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler, dört bir yana dağılarak çalışmaları tamamlıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Düzce’nin farklı mahallelerinde kaldırım parke taşı, yol yama ve dolgu ile küptaş çalışmalarını hızla sürdürüyor. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için kısa süre içinde sorunlu bölgelere intikal eden ekipler, birçok mahallede eşzamanlı olarak çalışma yapıyor. Nalbantoğlu ve Kazukoğlu mahallelerinde dolgu çalışması yapılırken diğer ekipler de Çiftepınarlar, Aziziye, Şerefiye, Karaca ve Karadeniz mahallelerinde yol yama, küptaş ve kaldırım parke taşı yenilemesi yaptı.

Düzce Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Ağa Mahallesi Mezarlığının duvarını da yaparak kötü görüntünün önüne geçti.