HABERLER
01-01-2010 23:59

Düzcespor ve Gençlikspor İçin Sponsorluk Anlaşması Belediyede İmzalandı

Düzcespor ve Gençlikspor İçin Sponsorluk Anlaşması Belediyede İmzalandı

Düzcespor ile Düzce Gençlikspor´a finansman katkısı sağlanması amacıyla Burger King firmasıyla sponsorluk anlaşması Düzce Belediye Başkanlığında imzalandı

Düzcespor ile Düzce Gençlikspor´a finansman katkısı sağlanması amacıyla Burger King firmasıyla sponsorluk anlaşması Düzce Belediye Başkanlığında imzalandı. İmza törenine Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcespor Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz ile Gençlikspor Başkanı Tolga Taşkın katıldılar.

Burger King firma yetkilisi aynı zamanda Sakaryaspor Kulüp Başkanı olan İsmail Gürsoy, Düzcespor ile Düzce Gençlikspor´a sponsor oldu. Gürsoy sezon boyunca Düzcespor´a 60 bin , Düzce Gençlikspor´a da 90 bin TL´lik katkı sağlayacaklarını belirtti. Taraflar arasında sponsorluk imza töreni de Düzce Belediye Başkanlığında yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, gerek Düzcespor´un gerekse Gençlikspor´un Düzce´yi ulusal alanda tanıtım yapan kulüpler olduğuna dikkat çekti ve ´ Her iki kulübümüze desteğimiz devam edecektir.´ Dedi.