Bisiklet Park Alanları Oluşturuldu

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde bisiklet park alanları oluşturuluyor. İlk aşamada 10 adet bölge belirlendi. İki yere de bisiklet park araçları yerleştirildi.

Düzce Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Düzce Merkezde 288 adet bisiklet için park yeri hazırlandı. Bunun için ilk aşamada 10 adet bölge belirlendi. 6 adet tek taraflı 13 adet çift taraflı bisiklet parklarının yerleştirilmesine Cedidiye camii ve Belediye meydanından başlandı. 288 adet bisikletin park yapabileceği alanlar bölgeler şu şekilde belirlendi: Cedidiye camii, Belediye meydanı, Büyük camii, Beyköy otobüs durağı, Ziraat Bankası, Spor sokak, Anıtpark, Gaziantep caddesi, İnönü parkı ve Gençlik Merkezi.