HABERLER
01-01-2010 23:59

Belediye Meclisi Toplandı

Belediye Meclisi Toplandı

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Düzce Belediye Meclis Salonu´nda yapıldı.

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Düzce Belediye Meclis Salonu´nda yapıldı. Toplantıda ele alınan gündem maddelerinin tamamı komisyonlara havale edildi.

4 gündem maddesi ile toplanan Düzce Belediye Meclisi verilen önergeler ile 10 konuyu ele aldı. Gündem maddesinde yer alan ve görüşülen konular şu şekilde: 1- Özel Halk Otobüsleri Çalışma Ruhsat Harcı: Her yıl belirlenen ruhsat harçlarına ilişkin gündem maddesi Bütçe Komisyonuna havale edildi, 2- İçkili Yer Bölge Tespiti Talebi: Alkollü içecek satışı için yer belirlenmesine yönelik madde İmar komisyonuna havale edildi, 3- 23 Kasım 2009 tarih ve 696 sayılı iade meclis kararı: Bir önceki dönemde ele alınan konu Başkanlık tarafından tekrar görüşülmek üzere Meclise gönderildi. İmar tadilatına ilişkin konu İmar Komisyonuna havale edildi, 4- İmar Planı Tadilat Talepleri: Meclis Aralık toplantısı için 19 adet imar planı tadilat dosyası hazırlandı. Dosyalar görüş alınması için İmar Komisyonuna havale edildi. Önergelerle Meclis gündemine alınan konular da Bütçe ve İmar Komisyonlarına havale edildi. Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci toplantısının ise 11 Aralık 2009 tarihinde saat 19,00´da yapılması kararlaştırıldı.