Sanat Ve Bilim Akademisi Yeni Dönem Öğrenci Kayıtları Başlıyor

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Sanat ve Bilim Akademisi yeni öğrenci kayıtları 28 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Kayıtlar 22 Ocak 2010 Cuma gününe kadar devam edecek.

Resim ve Müzik branşlarında eğitim almak isteyen 6-12 yaş arası öğrenciler ve Şan Bölümünde eğitim almak isteyen 16-25 yaş arası öğrencilerin başvurularını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne yapmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 523.43.22 numaralı telefona başvurabilirler.