Ortaköy Beldesi Başkanından Ziyaret

Sakarya Kocaali Ortaköy Beldesi Başkanı Cemal Angın Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Kocaali Ortaköy Beldesi Başkanı Cemal Angın Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı  makamında ziyaret etti.

Ortaköy Beldesi Belediye Başkanı Cemal Angın Belediye Başkanı İsmail Bayram´a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirtti. Angın, ´ Düzce Belediyesi´nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Düzce´nin özellikle deprem sonrası gelişen bir kent olduğunu biliyoruz. Bunun için de Başkan İsmail Bayram´ı takdir ediyorum´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da , Ortaköy Beldesi Belediye Başkanı Cemal Angın´ın ziyaretinde memnun olduğunu ifade etti ve ´ Belediye Başkanlarının birbirlerini ziyaretleri güzel bir dostluk ve dayanışma örneğidir. Bu ziyaretler sayesinde belediyelerin ve kentlerin tanıtımı daha öne çıkmaktadır´ dedi.